Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: Tal 422

Spaans 2

Spaans 2
Cursuscode: Tal 422

Spaans 2 en conversatie

Deze cursus sluit aan op het eerder gevolgde niveau 1 en is tevens geschikt voor iedereen die een beetje kennis van de Spaanse taal heeft. In deze cursus behandelen we de tweede helft van het cursusboek Con gusto 1. Aan het einde van de cursus beheerst u het Spaans op niveau A1 van het Europees Referentie Kader (ERK)

 

Mijn naam is Rosana Biondo en ik kom uit Argentinië, het land van koningin Máxima, de tango en de geweldige biefstukken. 

Na mijn studie Engelse Taal en Cultuur in Argentinië werkte ik binnen de toeristische sector als docent Spaans voor reizigers. Voordat ik in 2012 naar Nederland verhuisde, heb ik vele jaren leservaring opgedaan in Buenos Aires, Patagonia en Bolivia. Door de jaren heen heb ik in Nederland ook Spaans lessen gegeven aan mensen van alle leeftijden en op alle niveaus. Ik heb een passie voor vreemde talen, andere culturen en tradities en deze passie breng ik graag over op anderen. Mijn doel als taaltrainer is namelijk dat iedereen in een effectieve manier de Spaanse taal leert en vooral geniet van de lessen. Nos vemos!

 

Dinsdag 27 september 2022
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 225,00
Mw. R. (Rosana) Biondo
Boek: Con Gusto 1 (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:00
Locatie: Da Vinci College (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
R. (Rosana) Biondo
R. (Rosana) Biondo