Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: Tal 427

Spaans op vakantie

Spaans op vakantie
Cursuscode: Tal 427

CURSUS SPAANS OP VAKANTIE

Gaat u deze zomer op vakantie naar Spanje of naar een Spaanstalig land? Volg dan deze cursus. In deze korte intensieve cursus leert u (in 10 lessen van anderhalf uur) Op een leuke en efficiënte manier de basis van de Spaanse taal, zodat u zich kunt redden tijdens uw vakantie /reis in Spanje of Latijns – America.

 VOOR WIE?

Deze cursus is bedoeld, voor iedereen die  de basis van de Spaanse taal wil leren of opfrissen en ook voor degenen die niet onvoorbereid naar een Spaanstalig land willen gaan.

Een overzichtelijke en praktische introductiecursus. Bied meer dan een verzakelijk losse zinnen en uitdrukkingen. Spelenderwijs en met behulp van een heldere, stapsgewijze methode die speciaal is samengesteld, u leer snel om zelf eenvoudige zinnen te formuleren, vanaf de eerste dag. Het is gericht op spreken en verstand, dat is de opzet van deze cursus, en de nadruk ligt bij het converseren.

 DOEL VAN DE CURSUS

Aan het eind van deze cursus, kunt u informatie geven en vragen over onderwerpen als hotel, restaurant, woonplaats, auto huren, een aantal culturele aspecten, etc. Deze cursus staat garant voor een optimaal resultaat in een kort tijdbestek.

Review: Wij hebben Terry leren kennen als docente Spaans tijdens een cusus "Spaans op reis" bij het Davinci College in Gorinchem.Terry is een enthousiaste docente die haar cursisten zeer gemotiveerd les geeft. Niet alleen het beheercen van de Spaanse taal maar ook de cultuur in de veÍschillende Spaans sprekende landen worden door haar behandeld. De veÍschillen in taal en cultuur in Spanje maar ook in Latijns Amerika maakten haar lessen extra boeiend en leerzaarn.Na de eerste introductiecursus hebben we nog 3 jaar privé onderwijs bij haar gevolgd.Als Youth Development Foundation doen wij o,a, ontwikkelingswerk in de Dominicaanse Republiek en is Spaans voor ons een must om te communiceren.We gebruikten de studieboeken van Caminos, daamaast had Terry zelf lessen ontwikkeld toegespitst op het werk wat we doen. Naast conversatie rvaren, lezen en schrijven, cultuur en omgangsvormen een betangrijk onderdeel. In de vorm van rollespelen oefenden we situaties die we tijdens ons werk tegenkwamen.Als native speaker met haar Colombiaanse roots werden we uitstekend getraind op situaties zoals we die in de Dominicaanse Republiek aantreffe[TeÍy is eeo gemotiveerde docelte die op een enthousiasmerende manier, zowel in een groep als op individuele basis het Spaans over kan brengen. Dankzij haar kunnen we op velerlei manieren goed communiceren met het Spaans sprekende deel van de wereld en heeft ons werk in de Dominicaanse Republiek een beter resultaat.Wij bevelen Terry dan ook van harte bij u aan als docente Spaans.Voor aanvullende idormatie over Terry kunt u ons bellen op tel. nr. 0183-567044

Maandag 6 februari 2023
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 105,00
Mw. T. (Terry) Boelens-Boiles
Boek: OP STAP SPAANS NUR 634 (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:00
Locatie: Da Vinci College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
T. (Terry) Boelens-Boiles
T. (Terry) Boelens-Boiles