Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: Tal 431

Spaans conversatie B1

Spaans conversatie B1
Cursuscode: Tal 431

SPAANS CONVERSATIE B1

Spreek je Spaans op basisniveau en wilt u uw spreekvaardigheid verbeteren? Dit is de kans om het te doen! Het startniveau is A2. Er wordt gewerkt naar een B1 niveau. De nadruk ligt op het voeren van gesprekken in alledaagse situaties.
Er komen allerlei onderwerpen uit de actualiteit aan bod.  Daarbij wordt ook  aandacht besteed aan grammatica, woordenschat  en luistervaardigheid.
Boek: Wordt in overleg met de docent vastgesteld.

Mijn naam is Rosana Biondo en ik kom uit Argentinië, het land van koningin Máxima, de tango en de geweldige biefstukken. 

Na mijn studie Engelse Taal en Cultuur in Argentinië werkte ik binnen de toeristische sector als docent Spaans voor reizigers. Voordat ik in 2012 naar Nederland verhuisde, heb ik vele jaren leservaring opgedaan in Buenos Aires, Patagonia en Bolivia. Door de jaren heen heb ik in Nederland ook Spaans lessen gegeven aan mensen van alle leeftijden en op alle niveaus. Ik heb een passie voor vreemde talen, andere culturen en tradities en deze passie breng ik graag over op anderen. Mijn doel als taaltrainer is namelijk dat iedereen in een effectieve manier de Spaanse taal leert en vooral geniet van de lessen. Nos vemos!

 


 

 

Maandag 26 september 2022
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45
Prijs: € 225,00
Mw. R. (Rosana) Biondo
18:45 - 20:15
Locatie: Da Vinci College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
R. (Rosana) Biondo
R. (Rosana) Biondo