Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: Tal 421

Spaans 1

Spaans 1
Cursuscode: Tal 421

Spaans voor beginners

Deze cursus is gefocust op spreek- en luistervaardigheden. De leergang sluit zo veel mogelijk aan op de alledaagse situaties. De onvermijdelijke grammatica wordt waar mogelijk geoefend in korte dialoogjes en niet zo zeer in typische grammatica oefeningen .Aan het einde van de cursus beheerst u het Spaans op niveau half A1. Voor al die mensen die zich tijdens hun vakantie in Spanje in het Spaans verstaanbaar willen maken, is deze cursus een uitgelezen kans om gezellig in een groep de taal te leren. Con gusto boek 1 

 

Mijn naam is Rosana Biondo en ik kom uit Argentinië, het land van koningin Máxima, de tango en de geweldige biefstukken. 

Na mijn studie Engelse Taal en Cultuur in Argentinië werkte ik binnen de toeristische sector als docent Spaans voor reizigers. Voordat ik in 2012 naar Nederland verhuisde, heb ik vele jaren leservaring opgedaan in Buenos Aires, Patagonia en Bolivia. Door de jaren heen heb ik in Nederland ook Spaans lessen gegeven aan mensen van alle leeftijden en op alle niveaus. Ik heb een passie voor vreemde talen, andere culturen en tradities en deze passie breng ik graag over op anderen. Mijn doel als taaltrainer is namelijk dat iedereen in een effectieve manier de Spaanse taal leert en vooral geniet van de lessen. Nos vemos!

 

 

Maandag 26 september 2022
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15
Prijs: € 225,00
Mw. R. (Rosana) Biondo
Boek: Con Gusto 1 Nieuw (klik hier voor meer informatie)
20:15 - 21:45
Locatie: Da Vinci College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
R. (Rosana) Biondo
R. (Rosana) Biondo