Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: Tal 257

Italiaans op vakantie

Italiaans op vakantie
Cursuscode: Tal 257

Italiaans op vakantie

 

Op vakantie naar Italië? Bij deze cursus leer je jezelf verstaanbaar maken in Italië.

In deze cursus staat de communicatie op de voorgrond: het spreken en verstaan van de taal. U moet er wel rekening mee houden dat u huiswerk krijgt. Dit is niet om het u lastig te maken, maar om er voor te zorgen dat u de in de les behandelde stof niet vergeet.

.Review:

Handen en voetwerk Italiaans bleek niet altijd te werken. Daarom besloot ik niet gehinderd door enige kennis van de Italiaanse taal een cursus te gaan volgen. Op internet gezocht naar online en klassikale cursussen. Het gezamenlijk een taal leren sprak mij meer aan dan solistisch achter een pc of tablet.

Daarom op zoek naar een cursus in de buurt. Op de volksuniversiteit in Gorinchem werd Italiaans voor vakantiegangers gegeven. Duur, 10 lessen, genoeg om kennis te maken met de mooie Italiaanse taal en te bekijken of ik verder wilde.

 

Terugkijkend een goede keuze. Nicoletta Gueli brengt met Italiaans temperament en passie de Italiaanse taal over. Hierdoor zijn de lessen leuk en vliegt de wekelijks 1,5 uur voorbij. Ook door de leuke medecursisten is de wekelijkse les een uitje. Volgend jaar start gelukkig een vervolgcursus.

 

 

 

Dinsdag 14 maart 2023
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 105,00
Mw. N. (Nicoletta) Gueli
Boeken: Prisma Woordenboek IT-NL, Prisma Woordenboek NL-IT (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:00
Locatie: Da Vinci College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
N. (Nicoletta) Gueli
N. (Nicoletta) Gueli