Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: Tal 260

Italiaans 1

Italiaans 1
Cursuscode: Tal 260

Op vakantie naar Italië? Of Italiaanse vrienden? Er zijn veel redenen om aan het Italiaans te beginnen.

In deze cursus staat de communicatie op de voorgrond: het spreken en verstaan van de taal. U moet er wel rekening mee houden dat u huiswerk krijgt. Dit is niet om het u lastig te maken, maar om er voor te zorgen dat u de in de les behandelde stof niet vergeet. Uiteraard wordt in de cursus ook aandacht besteed aan de geschiedenis, de cultuur en de gebruiken van de Italianen.

Vuoi perfezionare il tuo italiano nel dialogo e nella conversazione? Vieni da me, sono qui alla volksuniversiteit. Mi chiamo Anna e sono una vera insegnante dítalano..

Reviews:

Deze cursus Italiaans die door de Volksuniversiteit wordt georganiseerd en op het Da Vinci college wordt gegeven, is zeker aan te bevelen. Docente Anna Pepe – ze heeft Italiaans als moedertaal - onderwijst duidelijk en gedreven zowel de basis - grammatica - als ook conversatie,  die we natuurlijk vooral willen beheersen. Inmiddels heeft ons groepje heen aardig woordje italiaans. Siamo enthousiaste!

 

Maandag 26 september 2022
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15
Prijs: € 225,00
Mw. N. (Nicoletta) Gueli
Boeken: Taaltempo Italiaans, Tekstboek/werkboek Al dente 1 Cd audio DVD, Prisma Woordenboek IT-NL, Prisma Woordenboek NL-IT, Werkwoorden in vorm Italiaans (klik hier voor meer informatie)
20:15 - 21:45
Locatie: Da Vinci College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
N. (Nicoletta) Gueli
N. (Nicoletta) Gueli