Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL 131

Frans 1

Frans 1
Cursuscode: TAL 131

De cursus Frans 1 is gericht op het leren en begrijpen van de Franse taal in simpele en alledaagse situaties.  De cursus is geschikt voor beginners en voor het opfrissen van ver weggezakte kennis.

Review:

Ik, Carlotta Brok, ben aan de taalcursus begonnen omdat ik voor mijn werk een jaar naar Frankrijk ging verhuizen zonder enige Franse lessen op school te hebben gevolgd. Ik begon in een grotere klas met ongeveer 10 man die uiteindelijk ging opsplitsen in 2 kleinere groepen. Hier was ik ook heel blij mee omdat er toch een groot verschil in taalniveau was en Dikkie meer tijd had voor elke groep.

Tijdens de lessen hebben we ons eigen tempo gevolgd. Dikkie ging het leertempo aanpassen aan onze kennis en ons belang. Naast het boek hebben we extra opdrachten gekregen zoals lezen van een kinderboek of luisteren naar Franse liedjes. Ook heeft ze ons extra leermateriaal gegeven zoals Franse luisterboeken en heeft ze tijd geïnvesteerd in onze persoonlijke doelen zodat het bijna als een privéles voelde. Je bent echter wel zelf verantwoordelijk om je huiswerk te maken en naar college te gaan (ook waren sommige lessen vrij laat in de avond).

 Dikkie heeft ons altijd gemotiveerd om meer te leren, te oefenen en heeft de lessen heel interessant gemaakt, wat voor een gezellige atmosfeer heeft gezorgd. Samenvattend vond ik het een goede voorbereiding op mijn 6 maanden in Frankrijk.

Maandag 23 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30
Prijs: € 213,00
Mw. J. (Jennie) Cadeac- Verheij
Boeken: Voyages 1, Nieuw Tekstboek uitg.Intertaal, Voyages 1, Nieuw Werkboek uitg.Intertaal (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Da Vinci College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
J. (Jennie) Cadeac- Verheij
J. (Jennie) Cadeac- Verheij