Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: CUL 143

DimSum

DimSum
Cursuscode: CUL 143

Liefhebbers van de Aziatische keuken zijn er dol op: Kleine, smakelijke hapjes vaak gevuld, gerold met verschillende ingrediënten uit de Chinese keuken. Traditioneel worden deze hapjes tijdens het weekend door families genuttigd in speciale (Dim Sum) restaurants. Dim Sum staat voor ‘hartverwarmertjes’ : een verzameling van allerlei verschillende soort hapjes. Denk aan dumplings (gestoomd, ,gebakken gefrituurd), springrolls, bao broodjes etc. Wil je graag weten wat het verschil is tussen wontons, dumplings, gyozo, bao en hoe je deze het beste (thuis) kunt maken? Tijdens de workshop leer je verschillende technieken om mooie dumplings en andere Dim Sum hapjes te bereiden. Het maken van verschillende vullingen, het vouwen van het deeg, stomen, frituren, bakken hoe en met wat te serveren. Wij ontvangen u in ons keuken met een glas win of Chinese thee. Onze docent leert u vervolgens diverse technieken aan en al snel bereiden u de heerlijkste dimsum-gerechten. Het spreekt voor zich dat er alle ruimte is om elkaars creaties te proeven. Uiteraard voorzien wij in alle benodigdheden en verse ingrediënten om deze workshop tot een succes te maken.

De prijs voor de workshop is excl. de kosten  voor de ingrediënten.

Donderdag 14 november 2019
1 les van 3,5 uur aanvangstijd 18:30
Prijs: € 25,00
Mw. (Julia) Mylonas
18:30 - 22:00
Locatie: Da Vinci College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
(Julia) Mylonas
(Julia) Mylonas